• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Angkutan Udara

Rincian produk

Tag produk

urang tiasa ngadamel pengiriman barang hawa ti Cina ka AS, Kanada, Inggris, Jerman, Australia, Selandia Anyar, Kosta Rika jeung saterusna.Sacara umum, angkutan udara tradisional nyaéta bandara ka bandara, tapi kalayan seueur pilihan palanggan, jasa neraskeun langkung saé sareng langkung saé, sareng jasa door-to-door ogé diproduksi.Urang bisa nyadiakeun konsumén jeung bandara-ka-bandara atawa door-to-panto, sakabéh nu gumantung kana pilihan customer urang.Teras prosésna sapertos kieu, kami ngabantosan anjeun nyandak barang atanapi pabrik anjeun bakal nganteurkeun barang ka bandara anu ditunjuk kami. fumigation (lamun perlu).Upami FOB, pabrik bakal nganteurkeun barang ka bandara sareng ngadamel dokumen pabean, teras urang ngadamel clearance adat ékspor sareng ngawartosan barang muatan bandara.

Sacara umum, bil aslina tina lading bakal dikirim kalayan barang, lajeng kami bakal masihan nasabah atawa agén salinan bl.Kusabab kadang angkutan udara langkung gancang tibatan kiriman ekspres, kami hariwang yén barang dugi ka tujuan, tapi BL teu acan sumping, sareng pangirim teu tiasa nyandak barang upami tagihan lading henteu dugi, bakal mayar biaya gudang anu luhur. .Pikeun nyegah sababaraha biaya anu teu perlu, urang kedah mastikeun yén consignee tiasa nyandak barang dina waktosna.

Upami bandara-to-bandara, tanggung jawab pangirim angkutan barang nyaéta eureun nalika barang dugi ka bandara tujuan.Upami panto-to-panto, maka tanggung jawab forwarder moal eureun dugi ka nampi barang, urang kedah mastikeun yén anjeun nampi barang sareng yén kuantitas barang parantos réngsé sateuacan jasa kami réngsé.

Air Freight (5)

Door-to-door, agén kami bakal ngabantosan anjeun nyandak barang, impor bea cukai, jasa treuk ti bandara ka alamat anjeun.

Nalika hiber pareum, urang bakal ngirim salinan tina waybill hawa ka consignee nu, ku kituna anjeun boga cukup waktu pikeun nyiapkeun pangiriman.

sfdgk (1)

Ku hawa bakal leuwih gancang ti ku express, tapi ku hawa beurat mnt 200kgs (pamundut urang).Urang tiasa ngatur kiriman hawa ti HongKong, Taiwan, Shenzhen, Guangzhou, Beijing, Ningbo jeung saterusna kota.Unggal dinten, urang gaduh penerbangan ti Cina ka sakuliah dunya.Angkutan udara gancang pisan.Biasana peryogi 1-2 dinten dugi ka bandara tujuan, sareng peryogi 3-5 dinten kanggo transfer individu.

sfdgk (2)

Ieu mangrupikeun jasa kami langkung seueur ngeunaan pengiriman udara, jasa asli (dokumen), ngumpulkeun barang-barang ti supplier anu béda, konsolidasi, gudang, treuk, beberesih pabean, fumigasi, sertipikasi asli, angkutan udara ajeg ti EK TK CA HU sareng saterasna, jadwal pengiriman barang. , ngarojong tracking online, asuransi kargo (0,3% * 110% * nilai kargo, mnt US $ 15), bewara datangna kargo canggih, calo adat, door to door DDP atanapi DDU, FBA Amazon pangiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk