• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

konsolidasi meuli urang

Rincian produk

Tag produk

konsolidasi meuli urang, jasa konsolidasi nyaéta konsolidasi kargo, kempelan sampel.Upami Anjeun gaduh 10 bungkusan atawa anjeun boga 10 suppliers, Anjeun kudu ngirim aranjeunna ka hiji tempat lajeng nempatkeun aranjeunna babarengan jeung hayu agén Anjeun ngirim aranjeunna ka anjeun.

Kami gaduh konsolidasi kargo leutik sareng konsolidasi kargo ageung.

Prosés konsolidasi kargo leutik basajan pisan, prosésna nyaéta kieu.Salaku conto, waktos ieu mangrupikeun conto pengiriman, ku ekspres, anjeun gaduh 10 supplier sareng 10 bungkusan sakedik.Kahiji, hayu suppliers ngirim pakét ieu ka kantor urang, nalika kami nampi bungkusan anjeun bakal ngabejaan Anjeun dina jangka waktu sarta ngirim Anjeun gambar barang.Nalika kami nampi sadaya bungkusan anjeun, bakal labél (upami diperyogikeun), bungkusan ulang, pamariksaan kargo, nempatkeun sadaya barang dina kardus anu sami, ngabantosan anjeun ngahémat biaya pengiriman (ku ngabungkus deui ngahémat ukuran pakét).Sacara umum, urang bakal ngecas biaya penanganan AS $ 10 per pakét atawa AS $ 30 per kiriman, jeung AS $ 5 per fee ongkos karton kertas (muatan ku kasus, ngan pikeun rujukan).Ieu prosés gawé konsolidasi sampel.

wudkfg (2)

Konsolidasi kargo badag bakal leuwih pajeulit.Kahiji, unggal suppliers boga loba barang, kadua, sababaraha suppliers hayang nyieun adat ékspor misah, katilu, pengiriman barang laut kudu nyieun leuwih prosedur, urang teu ngan nengetan biaya lokal jeung kamajuan karya, tapi ogé nengetan port of biaya tujuan sareng waktos pangiriman.Salaku conto, anjeun gaduh 8 pabrik, anjeun badé ngintunkeunana dina hiji wadah 40HQ teras kirimkeun ka anjeun.Upami anjeun hoyong konsolidasi, kami nyarankeun istilah EXW, kami gaduh supir kami, kami bakal ngabantosan anjeun nyandak barang ti pabrik anjeun, teras kirimkeun barang ka gudang kami.

wudkfg (3)

Sacara umum, pikeun ngahemat biaya gudang.Kami bakal konsultasi ka sadaya pabrik sateuacanna pikeun mastikeun yén barang-barangna parantos diproduksi sareng tiasa dijemput iraha waé.Nalika dikonfirmasi ku pabrik, urang bakal ngatur supir pikeun nyokot barang.Lamun pabrik relatif deukeut, urang bakal ngatur gandeng pikeun nyokot wadahna langsung, lajeng langsung ka pabrik pikeun ngamuat barang (umumna ieu henteu dipigawé, lamun aya masalah ngadadak jeung barang di pabrik. nyéwa wadahna bakal mahal pisan).Saatos supir nyokot barang, aranjeunna bakal dikirimkeun langsung ka gudang ditunjuk urang.

wudkfg (4)

Barang biasana bakal dugi ka gudang dina saminggu.Kami bakal naroskeun ka supir pikeun masihan daptar gudang éntri gudang (daptar gudang éntri disayogikeun ku palanggan sareng pabrik), sareng gudang bakal pariksa data kargo dumasar kana daptar gudang éntri.Saatos verifikasi, éta bakal ngonfirmasi daptar gudang éntri sareng ngantepkeun asup ka gudang.Nalika sadaya barang dugi ka gudang, kami bakal ngamuat barang.Gudang béda ngecas fee konsolidasi béda, sarta wadahna ukuran béda ogé bakal ngecas fee béda.Bakal ngecas ku pasualan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami