• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Perusahaan

LAYANAN KELEBIHAN

Kami ngagaduhan gudang anu gumantung caket kantor kami, kami tiasa ngabantosan anjeun ngumpulkeun barang, ngahijikeun barang, ngabungkus sareng ngepak ulang barang, sareng labél di gudang kami.Kami ngagaduhan seueur gudang pasangan di seueur kota di Cina.Kami tiasa ngabantosan anjeun ngatur jasa kiriman ti Cina seueur kota ka sakumna dunya.

about1

LAYANAN UTAMA KAMI

Pengiriman laut, pengiriman udara, pengiriman FBA Amazon, pengiriman kurir ekspres internasional, pengiriman karéta api, pengiriman treuk, palayanan panto-panto, konsolidasi pembeli, jasa gudang (7 dinten gratis), asuransi kargo, sareng palayanan bea cukai.

PASAR UTAMA KAMI

AS, Kanada, Inggris, Jerman, Perancis, Italia, Bélgia, Walanda, jeung loba nagara di Éropa, Australia, Selandia Anyar, Mexico, Trinidad jeung Tobago, Kosta Rika jeung sajabana.

about
wufg

MISI URANG

misi urang téh

"Angkutan langkung efisien"

Impian anjeun nyaéta nyederhanakeun logistik internasional, ngabantosan para pembeli ngahémat waktos sareng biaya.

Foresmartnyaéta parusahaan pengiriman barang profésional di Shenzhen, Cina.Foresmart diadegkeun dina 2019, tapi ieu henteu mangaruhan profesionalisme urang.Simkuring gaduh ahli anu geus kalibet dina angkutan barang pikeun leuwih ti 20 taun, kitu ogé pendatang anu pinuh ku sumanget jeung layanan wijaksana.Meureun urang ngora saeutik, tapi pangabisa urang teu 'ngora' .

4

TANGGUNG JAWAB

FORESMART urangkaryawan geus kalibet dina angkutan barang diteruskeun pikeun leuwih ti 10 taun, sarta kami mastikeun ngadalikeun unggal aspék transportasi.

Dina 2019, Kami ngadegkeun kantor leutik di Shenzhen, Cina.

Taun 2021, urang ngarobih kantor ageung, sareng perusahaan janten lincah.

Dina dua taun kaliwat, urang geus robah kantor tilu kali, kalawan aréa kantor mimitian ti 50 méter pasagi ka 200 méter pasagi nepi ka 500 méter pasagi.Para karyawan naék ti 3 urang jadi 20 urang jadi 50 urang.

Kami sanés ngan ukur agén angkutan barang sederhana.Misi kami nyaéta "Angkutan langkung éfisién", impian urang nyaéta pikeun nyederhanakeun logistik internasional, ngabantosan pembeli ngahémat waktos sareng biaya.Visi kami: konsumén meunang, suppliers meunang, karyawan win.Nilai Perusahaan: Pokus, Reliabel, Berharga.

Hatur nuhun pikeun waktosna hayu urang tumuwuh, hatur nuhun pikeun pangalaman transportasi kami geus ngalaman, hal ieu ngamungkinkeun urang uninga langkung.

Mugia kahareupna leuwih hade.

SERTIPIKAT

CERTIFICATE (1)
CERTIFICATE (2)
CERTIFICATE (3)
CERTIFICATE (4)

FORESMART SAUNDA DUNYA

Urang mimitian ti euweuh, urang ti beginer ka pangalaman euyeub
forwarder sangkan konsumén trust.And kami geus narima loba certifications jeung toko kami di alibaba geus jadi top 10.

50+

Pangiriman Ahli

15+

Taun Pangalaman Pangiriman

100+

Gudang Mitra

50+

Agen Mitra Oversea