• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Pangiriman Door to Door

Rincian produk

Tag produk

Pangiriman Door to Door,naon waé pengiriman barang laut atanapi pengiriman udara atanapi pengiriman karéta api, dimana waé alamat pangiriman nyaéta AS, Kanada, Inggris, Jerman, Australia, Selandia Baru, Spanyol, Perancis, Walanda, atanapi Méksiko, Chili, Peru, upami anjeun hoyong, urang tiasa ngadamel panto ka jasa panto pikeun anjeun.

Jasa panto ka panto ngagaduhan DDP sareng DDU.DDP mangrupikeun tugas pangiriman anu dibayar, DDU mangrupikeun tugas pangiriman anu henteu dibayar.

Door to door nagara jasa pangiriman DDP, AS, Kanada, Britania Raya, Jérman, Perancis, Italia, Walanda, Bélgia, Romania, Céko, Spanyol, Finlandia, Irlandia, Slovénia, Eropa, Australia, Selandia Baru, Filipina, Malaysia, Singapura , Thailand, Méksiko, Chili, Kolombia, Arab Saudi, UAE.

Door to door nagara jasa pangiriman DDU, AS, Kanada, Britania Raya, Jérman, Perancis, Italia, Walanda, Bélgia, Romania, Céko, Spanyol, Finlandia, Irlandia, Slovénia, Eropa, Australia, Selandia Baru, Filipina, Malaysia, Singapura , Thailand, Méksiko, Chili, Kolombia, Arab Saudi, UAE.

Nagara di luhur bisa nyieun pengiriman barang laut, pengiriman barang hawa, pengiriman barang karéta api, treuk pengiriman barang panto ka panto pangiriman, duanana DDP na DDU.Sababaraha konsumén leutik anu hoyong pangiriman DDP sareng mirah, kami nyarankeun cara ieu, beurat min 50kgs - 100kgs.Metoda transportasi ieu cocog pisan pikeun konsumén leutik.

wudfgfg (4)

Pikeun konsumén sareng modél bisnis dewasa, kami nyarankeun pisan kana jasa panto-ka-panto tradisional.Kami bakal ngatur pengiriman laut atanapi pengiriman udara pikeun anjeun, éta gumantung kana pilihan anjeun.Upami Anjeun gaduh syarat pisan tinggi pikeun timeliness, kami nyarankeun yén anjeun milih angkutan barang hawa.Upami volume kargo anjeun ageung pisan sareng waktos pengirimanna panjang teuing, kami nyarankeun yén anjeun ku FCL laut atanapi LCL.Naha éta téh ku laut atawa ku hawa, nalika barang anjog ka port tujuan, urang bakal ngantep agén kami nyieun adat clearance sarta pangiriman barang pikeun anjeun.

wudfgfg (3)

Agen kami pisan profésional sarta kami geus cooperated sababaraha kali.Agén kami bakal ngahubungi anjeun saatos barang angkat ka China, sareng naroskeun inpormasi impor anjeun, supados aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun ngimpor bea cukai.Agén ngajemput barang bakal langkung gancang sareng teu kedah ngantosan waktos anu lami teuing, sareng agén ngajemput barang langkung mirah tibatan barang ngajemput palanggan, sabab sababaraha biaya di palabuhan tujuan ditagihkeun pikeun konsumén langsung sareng gratis pikeun agén, anu tiasa nyalametkeun anjeun ngeunaan AS $ 50-100 biaya.

wudfgfg (2)

Door-to-door mangrupikeun cara logistik anu saé pisan.Konsumén henteu kedah hariwang teuing ngeunaan logistik.The freight forwarder bakal nganteurkeun barang ti panto pabrik ka panto anjeun pikeun anjeun.Anjeun tiasa nganggo waktos ieu pikeun nyiptakeun kasempetan bisnis anu langkung ageung, sareng pangirim angkutan barang bakal mendakan cara pikeun ngahémat biaya anjeun, sapertos biaya gudang anu teu perlu sareng biaya logistik anu handap.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami