• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Supplier kuring teu boga hak pikeun ngekspor.Dupi anjeun ngabantosan abdi ngékspor barang?

Foresmart: Sumuhun, urang tiasa.Urang tiasa mésér lisénsi ékspor,nyieundeklarasi adat sareng kirimkeun barang ka anjeun.

Dupi anjeun ngabantuan nyokot barang urang ti pedalaman Cina?

Foresmart: Leres, kami tiasa ngabantosan éta pikeun anjeun.Mangga tawarkeun alamat pasti keur nyokot.

Naha anjeun tiasa ngabantosan ngabéréskeun adat, sareng nganteurkeun barang ti palabuhan tujuan ka gudang kami?

Foresmart: Sumuhun.Kami gaduh agén mitra di palabuhan luar negeri.Janten urang tiasa ngabantosan anjeun ngalakukeun éta, upami diperyogikeun

Dimana kantor anjeun di Cina?

Foresmart: Kantor pusat kami aya di Shenzhen, Guangdong, Cina, Sareng urang tiasa ngadamel kiriman ti palabuhan utama Cina ka sakumna dunya.

Kumaha carana abdi tiasa ngalacak kiriman abdi?

Foresmart: Mangga klik patali express / maskapai / ramatloka parusahaan pengiriman barang (kami baris nyadiakeun) jeung lagu kalawan nomer tracking.Urang ogé bakal tetep anjeun eupan balik poean & mingguan.

Naon watesan beurat sareng ukuran pakét?

Foresmart: Pikeun ekspres, beurat maksimum per karton nyaéta 68kg, sareng panjangna maksimal 120cm, upami henteu peryogi biaya tambahan.Pikeun angkutan udara, beurat minimum nyaéta 45kg.Pikeun angkutan laut, volume minimum nyaéta 1cbm.

Naha anjeun tiasa ngahijikeun / ngahijikeun barang-barang sababaraha supplier kuring kana hiji kiriman?

Foresmart: Sumuhun, kami geus ngalakukeun eta pisan.Urang bakal nyieun deui CI & PL pikeun kaperluan custom impor Anjeun.

Naon anu kuring kedah laksanakeun di dieu di nagara kuring sateuacan kuring nampi barang?

Foresmart: Upami dina istilah TO AIR PORT / SEA PORT service, anjeun kedah milarian calo lokal pikeun ngabersihan adat sareng nganteurkeun barang ka alamat anjeun, ogé mayar Kawajiban & Pajak. teu kedah ngalakukeun nanaon ngan ngantosan nampi barang anu dituju.(ngan ngabongkar kargo)

Rék gawé bareng jeung urang?