• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

FBA Amazon pengiriman barang

Rincian produk

Tag produk

FBA Amazon pengiriman barang,urang ngarojong ku laut, ku hawa, ku express, ku karéta jeung ku pangiriman treuk ka Amazon minuhan.

Ampir unggal bulan, urang ngirim barang ka Amazon di sababaraha nagara.Urang paling sering ngintunkeun di Amérika Serikat, Kanada, Inggris Raya, Jérman, Spanyol, Eropa, sareng Australia.

Ieu mangrupikeun kaunggulan pengiriman FBA Amazon, pangiriman panto ka panto, packing packing labeling palletzing, tracking online, ID impor, kapal ku LCL FCL air express sareng saterasna, konsolidasi kargo, gudang luar negeri di AS CA UK DE AU EU, asuransi kargo, tugas. jeung pajeg dibayar

Sacara umum, pengiriman barang FBA Amazon salawasna panto ka panto.Upami anjeun hoyong DDU, anjeun kedah mayar pajeg nalika kiriman sumping, agén kami bakal ngabéjaan anjeun mayar pajeg sareng nganggo ID impor anjeun pikeun ngabéréskeun adat impor.Upami DDP, agén kami bakal nganggo ID imporna pikeun ngabéréskeun adat sareng ngabantosan anjeun mayar pajeg ku ID imporna.Saatos mayar pajeg, urang tiasa nganteurkeun barang anjeun ka Amazon, saatos Amazon mastikeun sadaya barang, teras jasa kami réngsé.

Upami anjeun gaduh perusahaan sareng anjeun gaduh ID impor sareng ID pajeg, kami nyarankeun DDU.Kusabab sanggeus barang dijual, anjeun tiasa nerapkeun pikeun ngabalikeun duit pajeg, éta bakal ngahemat waragad anjeun sarta ngaronjatkeun kauntungan.

Urang ngarojong konsolidasi kargo, repacking jeung panyiri.Upami anjeun gaduh 3 atanapi langkung supplier, kami tiasa ngabantosan anjeun ngumpulkeun barang di gudang kami, nalika kami nampi sadaya barang, upami diperyogikeun, kami tiasa ngabantosan anjeun ngalaksanakeun pamariksaan kargo, panyiri sareng packing.Sacara umum, urang nyarankeun hiji karton 3 labél, sabab salila transportasi, sababaraha labél bisa ruksak alatan gesekan.Upami labélna rusak, Amazon moal tiasa nyeken barang, sareng barangna henteu tiasa dilebetkeun ka gudang.Balik sareng panyiri ulang mangrupikeun biaya sanés, anu henteu ngan ukur peryogi biaya tambahan, tapi ogé ngalambatkeun waktos kanggo barang dijual.Ieu undoubtedly bakal ngabalukarkeun karugian badag ka konsumén.Teras, nalika kami nampi barang, kami bakal pariksa bungkusan sareng labél barang, urang kedah mastikeun yén bungkusan éta mumpuni sareng nyumponan sarat transportasi pamawa.

Ka AS, Kanada, Australia sareng Amazon sanés, kami gaduh pengiriman laut, hawa sareng ekspres.Tapi ka Éropa, kawas Inggris, Jérman, Spanyol, Italia jeung saterusna, urang boga hawa, laut, express, karéta jeung treuk pengiriman barang.

Door to door, DDU, DDP, éta sadayana gumantung kana pilihan anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami