• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Asuransi

Rincian produk

Tag produk

Asuransi, kami nyarankeun mésér asuransi kargo pikeun unggal angkutan.
Pengiriman barang internasional sanés tanpa résiko anu tangtu.Upami anjeun kantos ngintunkeun barang sacara internasional, anjeun bakal sadar sabaraha masalah anu timbul nalika transportasi barang.

Nyegah leungitna barang

Anjeun teu tiasa salawasna ngajaga barang anjeun tina leungitna.Kanyataanna, jumlah peti leungit di laut unggal taun téh staggering.

Warta anu saé nyaéta pikeun mastikeun yén barang anjeun tiasa ngajagi nilai barang anjeun sareng nyegah poténsi karugian anu tiasa kajantenan nalika angkutan udara, laut sareng karéta api.

Naon asuransi kargo?

Asuransi kargo laut mangrupikeun metode anu paling umum dianggo pikeun ngajagaan nilai kargo anjeun tina karusakan fisik, maling atanapi rata-rata umum.

Ieu persis sarua jeung prinsip asuransi kargo.Ku milih mayar fraksi leutik tina nilai barang, anjeun tiasa ngajaga diri dina poé kacilakaan éta.

Naha asuransi kargo diperyogikeun?

Henteu aya sarat pikeun mésér asuransi kargo.Nanging, disarankeun pisan yén anjeun ngalakukeun ieu supados anjeun tiasa ngajagi kargo anjeun tina résiko-sababaraha résiko tiasa janten bencana.Penting pikeun beuratna biaya asuransi ngalawan poténsi rugi sareng karusakan jaminan anu tiasa lumangsung tanpa asuransi.

Waragad asuransi umumna 0,3%*110%*nilai kargo,min US$15.Henteu paduli naha éta ku hawa, laut, atanapi ekspres, kami nyarankeun pisan mésér asuransi.Kusabab urang henteu terang upami bakal aya résiko.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami