• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Warta

  • 29 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Anyar-anyar ieu, bottleneck tina ranté suplai logistik di Amérika Serikat nyebar ti terminal ka jaringan angkutan karéta api, hasilna naékna biaya transportasi jeung kaayaan leuwih pajeulit pikeun impor.2. Anyar-anyar ieu, kurs mata uang yen parantos nyusut nyirorot, t...
    Maca deui
  • 28 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Yang Ming pengiriman barang nembe ngumumkeun yén nagara éta bakal ngajalankeun layanan SA8 mingguan Kulon Amérika Kidul anyar dina dasar ruteu SA6 jeung SA4 aslina.Rute SA8 bakal ngalaksanakeun penerbangan perdanana ka Ningbo dina 13 Juli, sareng rute babak-perjalanan bakal nyandak 70 dinten.2. Nembe aya dua b...
    Maca deui
  • 27 Juni 2022 Judul Logistik

    1. FreightWaves, situs web intelijen angkutan barang sareng analisa data, nyatakeun yén ranté pasokan ngalaman pangaruh pecut anu panjang anu dibawa ku ékonomi wabah makuta énggal.2. Dipangaruhan ku konflik antara Rusia jeung Ukraina, laju angkutan tanker minyak global geus soared, sarta ...
    Maca deui
  • 24 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Kacaritakeun yén kira-kira 40.000 pagawé kareta api di Inggris nembé nempuh mogok, mogok karéta api panggedéna di nagara éta dina 30 taun, nyababkeun gangguan serius kana jaringan karéta api sareng nyababkeun seueur jasa ka standstill.Uni ogé ngarencanakeun mogok salajengna dina Kemis sareng Saturda ...
    Maca deui
  • 23 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Anyar-anyar ieu, pejabat AS ngarilis data CPI anu parantos ningkat deui, ditumpangkeun kana kenaikan seukeut Fed 75 basis poin dina tingkat suku bunga, nyababkeun inflasi AS kaluar kontrol, ékonomi tiasa stagnate, sareng pabrik-pabrik ageung ogé bakal pareum. a "gelombang PHK".2. Wadah kosong...
    Maca deui
  • 22 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Nu anyar, Wanhai Shipping ngayakeun upacara ngaran online pikeun kapal anyar "WAN HAI 177", nu kahiji tina dua 1781TEU kapal wadahna dina konstruksi di Yangzijiang Shipbuilding kaala ku Wanhai Shipping dina awal taun ieu., pangiriman réngsé dina J...
    Maca deui
  • 21 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Nu anyar, nurutkeun warta CCTV citing laporan média India lokal, sanggeus hiji airliner sipil India take off, hiji sisi mesin bray seuneu dina hawa.Tapi, pesawat tungtungna badarat darurat sareng 185 panumpang badarat kalayan aman.2. Nembe, Nilai tukeur tina yen ngalawan t ...
    Maca deui
  • 17 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Gene Seroka, lulugu eksekutif tina Port of Los Angeles, yakin yén volume peti diimpor di Amérika Serikat bakal terus nguatkeun dina sababaraha bulan ka hareup, sarta diperkirakeun yén volume bakal ngahontal puncak na awal taun.2. Dina ahir Juni, tilu pengiriman barang Korea ...
    Maca deui
  • Specials Prices SO IN Hand Container Update-June 15, 2022

    Harga Spesial SO IN Pembaruan Wadah Tangan-15 Juni 2022

    POL POD Rate/USD/40HQ ETD Carrier NB LA 7450 6.24 CUL NB LA/LB 7750 6.19/6.22/6.26 MSC NB TAC 7800 6.3O EMC NB SAV 10200 6.25 EMC NB LA/LB 7750. 7650 6.27 MSC SH SAV/ NY/CHS 10200 6.25/6.26/6.29 CMA SH HOU 10560 6.22 HPL YT LA/OAK 75...
    Maca deui
  • LOW PRICE LOW PRICE, CN-USA/CA/EU, DROPPED TO $7400/40HQ!!!

    HARGA MURAH HARGA MURAH, CN-USA/CA/EU, TURUN KA $7400/40HQ!!!

    Tarif angkutan internasional parantos turun pisan kusabab paningkatan rute pengiriman sareng lega COVID-19, sareng bakal terus turun dugi ka turun ka tarif angkutan pra-COVID-19 normal, anu sigana langkung mahal tibatan pra-COVID-19. , tapi éta wajar.Di handap ieu mangrupakeun pengiriman barang ...
    Maca deui
  • 13 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Industri pengiriman barang wadahna ieu némbongkeun tanda awal kalemahan sanggeus hiji surge dina volume angkutan barang, undercapacity sarta kamacetan port ngalarti kinerja catetan dua taun, tapi tumuwuhna slowing.2. Jeung recovery bertahap produksi di nagara tatangga, sababaraha pesenan dagang asing ...
    Maca deui
  • 27 Méi 2022 Judul Logistik

    1. Dina 25 Méi, CSSC jeung CSSC Chengxi, salaku seller gabungan, ngayakeun upacara ngaran jeung pangiriman pikeun 50.000-ton minyak refined LADY AMANDA diwangun ku Kumiai Senpaku Company Jepang ngaliwatan "cloud pangiriman".2. Dina isuk 25 Méi, kapal ngeusian 7999DWT diwangun ku Jiangsu Daya ...
    Maca deui