News Logistik poean

  • 28 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Yang Ming pengiriman barang nembe ngumumkeun yén nagara éta bakal ngajalankeun layanan SA8 mingguan Kulon Amérika Kidul anyar dina dasar ruteu SA6 jeung SA4 aslina.Rute SA8 bakal ngalaksanakeun penerbangan perdanana ka Ningbo dina 13 Juli, sareng rute babak-perjalanan bakal nyandak 70 dinten.2. Nembe aya dua b...
    Maca deui
  • 27 Juni 2022 Judul Logistik

    1. FreightWaves, situs web intelijen angkutan barang sareng analisa data, nyatakeun yén ranté pasokan ngalaman pangaruh pecut anu panjang anu dibawa ku ékonomi wabah makuta énggal.2. Dipangaruhan ku konflik antara Rusia jeung Ukraina, laju angkutan tanker minyak global geus soared, sarta ...
    Maca deui
  • 24 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Kacaritakeun yén kira-kira 40.000 pagawé kareta api di Inggris nembé nempuh mogok, mogok karéta api panggedéna di nagara éta dina 30 taun, nyababkeun gangguan serius kana jaringan karéta api sareng nyababkeun seueur jasa ka standstill.Uni ogé ngarencanakeun mogok salajengna dina Kemis sareng Saturda ...
    Maca deui
  • 23 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Anyar-anyar ieu, pejabat AS ngarilis data CPI anu parantos ningkat deui, ditumpangkeun kana kenaikan seukeut Fed 75 basis poin dina tingkat suku bunga, nyababkeun inflasi AS kaluar kontrol, ékonomi tiasa stagnate, sareng pabrik-pabrik ageung ogé bakal pareum. a "gelombang PHK".2. Wadah kosong...
    Maca deui
  • 22 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Nu anyar, Wanhai Shipping ngayakeun upacara ngaran online pikeun kapal anyar "WAN HAI 177", nu kahiji tina dua 1781TEU kapal wadahna dina konstruksi di Yangzijiang Shipbuilding kaala ku Wanhai Shipping dina awal taun ieu., pangiriman réngsé dina J...
    Maca deui
  • 21 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Nu anyar, nurutkeun warta CCTV citing laporan média India lokal, sanggeus hiji airliner sipil India take off, hiji sisi mesin bray seuneu dina hawa.Tapi, pesawat tungtungna badarat darurat sareng 185 panumpang badarat kalayan aman.2. Nembe, Nilai tukeur tina yen ngalawan t ...
    Maca deui
  • 17 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Gene Seroka, lulugu eksekutif tina Port of Los Angeles, yakin yén volume peti diimpor di Amérika Serikat bakal terus nguatkeun dina sababaraha bulan ka hareup, sarta diperkirakeun yén volume bakal ngahontal puncak na awal taun.2. Dina ahir Juni, tilu pengiriman barang Korea ...
    Maca deui
  • 13 Juni 2022 Judul Logistik

    1. Industri pengiriman barang wadahna ieu némbongkeun tanda awal kalemahan sanggeus hiji surge dina volume angkutan barang, undercapacity sarta kamacetan port ngalarti kinerja catetan dua taun, tapi tumuwuhna slowing.2. Jeung recovery bertahap produksi di nagara tatangga, sababaraha pesenan dagang asing ...
    Maca deui
  • 27 Méi 2022 Judul Logistik

    1. Dina 25 Méi, CSSC jeung CSSC Chengxi, salaku seller gabungan, ngayakeun upacara ngaran jeung pangiriman pikeun 50.000-ton minyak refined LADY AMANDA diwangun ku Kumiai Senpaku Company Jepang ngaliwatan "cloud pangiriman".2. Dina isuk 25 Méi, kapal ngeusian 7999DWT diwangun ku Jiangsu Daya ...
    Maca deui
  • 26 Méi 2022 Judul Logistik

    1. Dina 24 Méi, East Pacific Shipping (EPS) ngumumkeun yén propulsion étana dual-bahan bakar diwangun ku Hyundai Heavy Industries ieu dikirimkeun ku 98.000 méter kubik pamawa étana super-badag STL Yangtze.Kapal parantos nandatanganan piagam 15 taun sareng Zhejiang Satellite Petrochemical (STL).2. Dina Méi...
    Maca deui
  • 25 Méi 2022 Judul Logistik

    1. Dina 23 Méi, 209.000-ton dual-suluh bulk carrier "Novatra Gunung" diwangun ku Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding handapeun CSSC pikeun shipowner EPS ieu dikirimkeun sarta ninggalkeun pabrik.Pamawa bulk 210,000 ton sanés sareng tanker produk bahan bakar ganda 119,000 ton teu dirobih.2. Numutkeun ...
    Maca deui
  • 24 Méi 2022 Judul Logistik

    1. The Baltik Exchange indéks pengiriman barang bulk garing terus naek dina Jumaah.Indéks komposit capesize, panamax jeung ongkos kapal kacida gedéna naek 55 titik ka 3344. 2. Dina 23 Méi, Filipina Basisir hansip ngalaporkeun yén hiji ferry mawa 126 panumpang jeung 8 anggota awak ngahaja bray fi ...
    Maca deui