Warta Industri

  • LOW PRICE LOW PRICE, CN-USA/CA/EU, DROPPED TO $7400/40HQ!!!

    HARGA MURAH HARGA MURAH, CN-USA/CA/EU, TURUN KA $7400/40HQ!!!

    Tarif angkutan internasional parantos turun pisan kusabab paningkatan rute pengiriman sareng lega COVID-19, sareng bakal terus turun dugi ka turun ka tarif angkutan pra-COVID-19 normal, anu sigana langkung mahal tibatan pra-COVID-19. , tapi éta wajar.Di handap ieu mangrupakeun pengiriman barang ...
    Maca deui
  • What incoterms better for you? Do you learn the incoterms?

    Naon incoterms hadé pikeun anjeun?Naha anjeun diajar incoterms?

    FOB, EXW, CIF, CFR, DAP, DDU, DDP… Naha anjeun terang naon bédana sareng aranjeunna?Sareng anjeun terang nalika anjeun ngadamel deal sareng supplier anjeun istilah mana anu langkung saé pikeun anjeun?Hayu urang ngabejaan Anjeun bédana jeung kumaha carana milih.FOB: bébas dina dewan.Sellers ngirim barang ka gudang, pembeli ngan kudu mayar fre...
    Maca deui
  • Why are shipping rates always fluctuating?

    Naha ongkos pengiriman barang sok fluctuating?

    "Naha ongkos pengiriman barang sok fluktuatif?"Éta mangrupikeun patarosan anu saé, manajemén angkutan barang rumit pisan.Sateuacan urang ngartos masalah ieu, urang kedah ngartos naon constitutes ongkos angkutan internasional.Umumna aya dua jinis biaya dina kutipan frei ...
    Maca deui
  • Shipping from China to Canada

    Pangiriman ti Cina ka Kanada

    "Kumaha carana ngirim barang kuring ti Cina?""Kumaha cara ngirim barang ka Kanada?""Naon anu kuring kedah laksanakeun nalika kuring kedah ngirim barang ti China ka Kanada?""Kumaha carana milarian pengiriman barang di Cina?""Naha kuring kedah mupus pabean (atanapi nyewa calo pabean) nalika kuring ...
    Maca deui
  • What is FCL and LCL? Should I choose FCL or LCL?

    Naon FCL sareng LCL?Naha kuring kedah milih FCL atanapi LCL?

    FCL: beban wadahna pinuh.LCL: kirang ti beban wadahna.FCL teh istilah relatif kargo kirang-ti-wadah, sarta mangrupakeun istilah relatif pikeun kargo kirang-ti-wadah, nu nujul kana sakabeh wadahna.Shipper nu tanggung jawab packing, cacah, stowage sarta angkutan barang timbal-disegel.Nu ngabongkar...
    Maca deui
  • The sea shipping rates from China to USA INCREASE again!!!

    Tarif pengiriman barang laut ti China ka AS NAIK deui !!!

    Anyar-anyar ieu, harga pengiriman barang naék deui, samar sapertos Juni 2021. Contona, Shenzhen ka Pelabuhan New York turun ka AS $ 13,000 hiji 40HQ dina bulan Séptember sareng Oktober, sareng ayeuna kedah naék kana $ 17,000, bahkan aya tren naék. .Diperkirakeun hargana US$20.000!!!Sanajan kitu, sapertos ...
    Maca deui
  • Why is sea freight so expensive? Will sea freight go down?

    Naha angkutan laut mahal pisan?Bakal angkutan laut turun?

    Sanaos rada telat, hayu urang ngobrol ngeunaan status impor sareng ékspor dina kaayaan COVID-19.Kusabab 2021, angkutan laut terus naék, tina 4,000+ USD per wadahna dugi ka ayeuna caket kana 20,000+ USD per wadahna.Henteu ngan ukur para nasabah nyarios harga anu luhur teuing, tapi pengiriman barang diteruskeun ...
    Maca deui
  • How to choose a Chinese Freight Forwardere?

    Kumaha carana milih hiji angkutan barang Forwardere Cina?

    Saatos anjeun mutuskeun mésér barang di Cina, kumaha anjeun bakal ngirim barang deui ka nagara anjeun atanapi target penjualan anjeun?Naha anjeun badé milarian pangirim angkutan barang Cina anu dipercaya pikeun ngabantosan anjeun ngabéréskeun sadaya prosedur logistik?Janten kumaha milarian pangirim angkutan barang di Cina?Naha anjeun milarian ...
    Maca deui