Harga News

  • Specials Prices SO IN Hand Container Update-June 15, 2022

    Harga Spesial SO IN Pembaruan Wadah Tangan-15 Juni 2022

    POL POD Rate/USD/40HQ ETD Carrier NB LA 7450 6.24 CUL NB LA/LB 7750 6.19/6.22/6.26 MSC NB TAC 7800 6.3O EMC NB SAV 10200 6.25 EMC NB LA/LB 7750. 7650 6.27 MSC SH SAV/ NY/CHS 10200 6.25/6.26/6.29 CMA SH HOU 10560 6.22 HPL YT LA/OAK 75...
    Maca deui
  • LOW PRICE LOW PRICE, CN-USA/CA/EU, DROPPED TO $7400/40HQ!!!

    HARGA MURAH HARGA MURAH, CN-USA/CA/EU, TURUN KA $7400/40HQ!!!

    Tarif angkutan internasional parantos turun pisan kusabab paningkatan rute pengiriman sareng lega COVID-19, sareng bakal terus turun dugi ka turun ka tarif angkutan pra-COVID-19 normal, anu sigana langkung mahal tibatan pra-COVID-19. , tapi éta wajar.Di handap ieu mangrupakeun pengiriman barang ...
    Maca deui
  • How to Effectively Avoid Transportation Risks?

    Kumaha Éféktif Ngahindarkeun Résiko Angkutan?

    "Nalika barang kaluar ti China, naha anjeun mimiti hariwang naha barangna ruksak?Naha anjeun kantos mikir ngeunaan kumaha carana sacara efektif ngahindarkeun karusakan barang?Naha anjeun kantos mikir ngeunaan ukuran naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngaminimalkeun karugian upami aya karusakan kargo?Ayeuna anjeun parantos panginten ...
    Maca deui
  • How to ship goods from China by SEA or by AIR?

    Kumaha ngirim barang ti Cina ku SEA atanapi ku AIR?

    Héi anu di dinya!Logistics internasional saleresna saderhana pisan, milari agén pengiriman anu dipercaya, aranjeunna bakal ngabantosan anjeun ngabéréskeun sadaya prosedur, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman barang sareng biaya penanganan.Upami barang anjeun siap, sareng anjeun kedah ngangkut barang anjeun ti gudang supplier anjeun ka U ...
    Maca deui
  • How to get a quick quotation?

    Kumaha carana meunangkeun cutatan gancang?

    Pikeun ngahemat waktos Anjeun tur meunangkeun gancang jeung cutatan dipercaya, mangga wartosan kami informasi barang handap: 1. ngaran barang 2. beurat barang 3. volume barang 4. port of loading 5. palabuhan pangiriman 6. angkutan nu Anjeun hoyongkeun?Laut atawa hawa?7. Naon incoterms anjeun asup kalawan suppliers anjeun?FOB atanapi EXW ...
    Maca deui