• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Palayanan karéta api

Rincian produk

Tag produk

jasa pengiriman barang karéta api,ngan ka Éropa urang gaduh jasa pengiriman barang karéta api.Kanyataanna, lolobana prosés transportasi internasional lolobana konsisten.

Jalur Karéta Cina-Éropa:

asfdas21

Aya tilu ruteu ti Changsha ka Duisburg.Ti Changsha ka Duisburg, Jérman, kaluar ngaliwatan Alashan Pass di Xinjiang, ngaliwatan Kazakhstan, Rusia, Bélarus, Polandia, jeung Jérman.Jarak total nyaéta 11.808 kilométer, sareng waktos transit nyaéta 18 dinten.Miang ngaliwatan Khorgos, Xinjiang, sarta ahirna anjog di Tashkent, Uzbékistan.Sakabeh perjalanan nyaéta 6146 kilométer, sareng waktos jalanna 11 dinten;sanggeus ninggalkeun Manchuria, éta bakal ngahontal Moscow, Rusia, sakabeh lalampahan téh 8047 kilométer (atawa 10090 kilométer), sarta waktu ngajalankeun nyaéta 13 poé (atawa 15 poé).

Ti Yiwu ka Madrid, ngaliwatan Kazakhstan, Rusia, Bélarus, Polandia, Jérman, Perancis, Spanyol, sakabeh lalampahan téh 13.052 kilométer, sarta waktu transit nyaeta ngeunaan 21 poé.

Sarua, urang ngadukung port ka palabuhan sareng panto ka panto, upami pengiriman FCL, urang tiasa ngatur ti Wuhan, Yiwu, Zhengzhou, Chongqing, Changsha sareng saterasna, tapi upami LCL atanapi DDP DDU, kami nyarankeun ti Shenzhen, Yiwu, Guangzhou, kami bakal ngumpulkeun barang di gudang urang, lajeng dikirim ka Chongqing atawa stasiun karéta lianna.

Ti Chongqing ka Duisburg, ngaliwatan Kazakhstan, Rusia, Bélarus, Polandia jeung stasiun Duisburg di Jerman, sakabeh lalampahan téh ngeunaan 11.000 kilométer, sarta waktu transit nyaeta ngeunaan 15 poé.Pangpangna barang ti Chongqing.

Ti Chengdu ka Lodz, ngaliwatan Kazakhstan, Rusia, jeung Bélarus, nepi ka Lodz, Polandia, sakabeh lalampahan téh 9.965 kilométer, jeung waktu ngajalankeun kira 14 poé.Pangpangna barang ti Chengdu.

Ti Zhengzhou ka Hamburg, ngaliwatan Kazakhstan, Rusia, Bélarus, Polandia ka stasiun Hamburg di Jerman, sakabeh lalampahan téh 10.245 kilométer, sarta waktu transit nyaeta ngeunaan 15 poé.Paling barang anu ti Henan, Shandong, Zhejiang, Fujian jeung propinsi sentral jeung wétan lianna jeung kota.Kategori barang kaasup ban, pakean high-end, barang budaya sareng olahraga, karajinan, jsb.

Ti Suzhou ka Warsawa, ngaliwatan Rusia jeung Bélarus ka Stasion Warsawa di Polandia, sakabeh lalampahan téh 11.200 kilométer, jeung waktu transit téh ngeunaan 15 poé.Seuseueurna barang ti Suzhou sareng sakurilingna.

Ti Wuhan ka Céko, Polandia, ngalangkungan Kazakhstan, Rusia, Bélarus, ka kota-kota anu aya di Polandia, Cékoslowakia sareng nagara-nagara sanés, sadayana perjalanan sakitar 10,700 kilométer, sareng waktos jalanna sakitar 15 dinten.Barang utamana asalna ti Suzhou jeung sabudeureunana.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami