• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Angkutan Laut

Rincian produk

Tag produk

angkutan laut, urang bisa ngatur pengiriman barang laut ti Shenzhen, Guangzhou, Shanghai, Ningbo, Qingdao, Tianjin, Hong Kong, Taiwan jeung tempat séjén.Sareng urang tiasa ngirimkeun LOS ANGELES,LONG BEACH,OAKLAND,BOSTON,MIAMI,NEW YORK (AS), VANCOUVER, HALIFAX, TORONTO (Kanada), SAN ANTONIO (Chili), FREMANTLE, ADELAIDE, SYDNEY, MELBOURNE, BRISBANE (Australia), BELFAST, SOUTHAMPTON, LONDON, FELIXSTOWE (Inggris), HAMBURG, WILHELMSHAVEN, BREMERHAVEN (Jerman), AMSTERDAM, RETTERDAM (Walanda)......
Pikeun pengiriman barang laut, urang tiasa ngadamel FCL sareng LCL, palabuhan ka palabuhan sareng panto ka panto.Dibandingkeun sareng modus transportasi anu sanés, pengiriman barang laut langkung lami sareng prosésna langkung rumit

Hayu atuh ngenalkeun jasa pengiriman barang laut urang pikeun anjeun mimitina, FCL LCL ku pengiriman barang laut, jasa aslina, ngumpulkeun barang ti 1 atawa pabrik béda, konsolidasi, gudang, trucking, dokumén adat, ékspor custom clearance, fumigation, sertifikasi aslina, dikontrak ku COSCO APL CMA ONE HPL jeung saterusna, AMS ENS ISF filing, tracking online (ku sistem kami), loading wadahna pinuh atawa LCL, bewara datangna kargo canggih, calo adat, door to door DDU atanapi DDU, FBA Amazon pangiriman.

Sacara umum, Istilah Komersial Internasional nyaéta FOB sareng EXW, dua ieu langkung sering dianggo.EXW, pabrik tanggung jawab pikeun ngarengsekeun produksi barang, teras ngantepkeun agén palanggan ngajemput barang, agén ieu biasana mangrupikeun pengiriman barang.Dina waktos ieu, tanggung jawab pabrik nyaéta pikeun mungkas sanggeus pangiriman angkutan barang nyokot barang.Pangiriman angkutan barang bakal ngabantosan anjeun mendakan gudang pikeun nyimpen barang sakedap, nalika sadaya barang siap bakal ngabantosan anjeun ngatur rohangan pengiriman barang, pesenan, bea cukai, ngadamel dokumen ékspor, ngahubungi agén tujuan sareng saterasna.Foresmart bakal nyayogikeun biaya gudang gratis 7 dinten, upami langkung ti 7 dinten kami bakal ngecas biaya gudang, sareng biaya gudang kami $ 0,65 per CBM per dinten.

Transport cargo sea ship loading containers by harbor crane in shipping port vector illustration. Ship in sea port, cargo ship with container

Konsolidasi penting pisan dina pengiriman barang laut.Upami Anjeun gaduh 5 atawa 8 suppliers, na rék ngilikan lajeng babarengan dina wadah anu sarua, urang tiasa ngalakukeun eta.Kami bakal ngahijikeun barang di gudang kami, saatos ngumpulkeun sadaya barang, kalayan idin anjeun, kami bakal ngatur wadahna pikeun ngamuat barang anjeun, upami anjeun hoyong ngamuat pidéo, pasti kami tiasa nyayogikeun.Sababaraha kargo khusus peryogi penanganan khusus, urang sadayana terang, sareng pinuh nyumponan sadaya kabutuhan transportasi kargo.

Top view of the industrial marine vessel at sea banner. Sea transportation logistic. Sea Freight. Maritime shipping. Merchant Marine. Cargo ship.

Yakin, pengiriman barang laut, urang tiasa ngadamel port ka port na panto ka panto, lamun ka panto, urang ngantep agén kami ngalakukeun hal eta pikeun anjeun, nalika kiriman miang Cina, agén kami bakal ngahubungan anjeun sarta ngantep anjeun terang aranjeunna agén, sarta ngabejaan Anjeun. naon anu anjeun kedah laksanakeun, tangtosna upami anjeun ngagaduhan patarosan, kami di dieu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk