• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Pangiriman ti Cina ka AS

Foresmart International Neraskeun Ltd

Pengiriman barang sareng pengiriman barang mangrupikeun bagian anu penting dina ranté suplai, khususna nalika sadayana hoyong produkna di payuneunana.
Foresmart mangrupikeun perusahaan pengiriman barang anu diadegkeun dina taun 2019 anu khusus dina pengiriman produk ti China ka AS sareng bagian-bagian sanés dunya.
Kami nyayogikeun agén pengiriman ka AS sareng ngintunkeun China ka Kanada anu ngurus mésér produk langsung ti pabrik tiasa nyimpen, ngarangkep sareng ngirim langsung ka gudang klien di AS Kanada.Urang wewengkon hiji-eureun freight forwarder pikeun sakabéh pengiriman barang anjeun sarta logistik séjén ti Cina ka AS.Ieu mangrupikeun sababaraha fitur utama perusahaan kami.

Ieu mangrupikeun sababaraha fitur utama perusahaan kami.

Kargo Forwarder Cina ka AS CANADA

Janten anyar dina widang teu handicap kami dina delivering jasa angkutan barang profésional sarta efisien.Profesional kami ahli dina widang sareng gaduh pangalaman langkung ti 20 taun di industri.Sapertos sadaya logistik pihak katilu (3PL), kami mangrupikeun mitra anjeun di China, ngurus tungtutan anjeun teras ngirim pesenan anjeun ka alamat anu ditunjuk.Urang ngalakukeun sagala jinis pengiriman barang per sarat customer urang jeung nawarkeun pengiriman barang gancang ka AS CANADA.

  • Pangiriman Laut

    Ieu cara utama urang ngirim produk ti Cina ka AS.Biasana, urang ngirim pesenan ageung dina peti ka AS Kanada;kumaha oge, éta nepi ka klien nu mutuskeun metodeu pengiriman barang pangalusna.FCL LCL wadahna pengiriman barang ti Cina ka AS Kanada, pikeun barang leuwih 1 cbm tur hoyong ongkos pengiriman barang mirah logistik.FCL 20GP 40GP 40HQ harga wadahna pengiriman barang ti Shenzhen, Xiamen, Guangzhou, Qingdao Cina ka AS Kanada panto ka panto,

  • Neraskeun hawa

    Upami éta pesenan anu peryogi pangiriman gancang, pengiriman udara mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.Kami mutuskeun rute anu pangsaéna, ku kituna para klien kami nampi harga anu paling murah sareng pangsaéna dina pangiriman hawa.

  • Pangiriman Door to Door

    Ieu naon urang ngahususkeun dina, pangiriman panto ka panto ti Cina ka AS Kanada.konsumén urang bisa meuli produk di Cina;urang gudang eta, bungkusan eta lajeng dikirim ka klien langsung di doorstep maranéhna.Kami nganggo metode pengiriman anu panggancangna sareng paling ekonomis, janten sanés ngan ukur klien kami nampi produkna dina waktosna tapi pengiriman ogé henteu mahal.Naon waé angkutan laut atanapi angkutan udara, urang tiasa ngadamel panto hiji-eureun ka panto Cina ka Kanada AS sareng kalolobaan pasar.

  • FBA

    Ieu mangrupikeun metode pengiriman anu efektif anu kami anggo.Fulfillment by Amazon (FBA) mangrupikeun padika énggal, dimana produkna dikirim ka lokasi Amazon, sareng jaga ngirimkeunana ka gudang FBA Amazon dina tanggal anu ditangtukeun.Tarif pengiriman Amazon FBA ti Cina ka AS standar sareng gumantung kana ukuran sareng jinis pesenan.Punten ati-ati, pengiriman FBA Amazon mangrupikeun salah sahiji jasa pengiriman panto ka panto, urang tiasa ngadamel DDP sareng DDU, éta gumantung kana tungtutan anjeun.

Aya ogé metode pengiriman anu sanés, tapi ieu mangrupikeun metode anu paling efektif sareng éfisién.Ongkos pengiriman barang ti China ka AS Kanada diitung dumasar kana ukuran pesenan sareng tujuanana.

Kami nganteurkeun produk ka sakuliah AS sareng Kanada, khususna di Los Angeles, Long Beach, New York, Houston, Chicago, Detroit, San Diego, Miami, Dallas, Savannah, Oakland, San Fransisco, Baltimore, Boston, Philadelphia, Atlanta, Seattle, Tacoma, Minneapolis, Tampa, Vancouver, Montréal, Ottawa, Quebec, Halifax jeung saterusna.

USA and Canada

Prosés Booking

  • Kami di dieu pikeun ngabantosan klien asing kami ku cara naon waé.A klien kudu ngahubungan kami kalawan tungtutan maranéhanana sarta preferensi pengiriman barang.
  • Kami bakal napelkeun agén khusus anu bakal ngahubungi pabrik sareng padagang anu relevan pikeun kasadiaan produk sareng harga.
  • Sakali agén nampi kutipan, aranjeunna bakal ngahubungi klien kalayan inpormasi anu relevan.Upami klien nyatujuan ongkos, agén bakal ngamimitian ngumpulkeun barang di gudang anu khusus.
  • Urang lajeng bakal ngawas inventory, bungkusan na kirimkeun ka tujuan klien urang.Metodeu pengiriman gumantung kana ukuran pesenan sareng karesep klien.Upami ka AS, Biasana, angkutan laut ka Amérika Serikat mangrupikeun metode anu paling efektif sareng ditarima.
  • Tarif pengiriman barang ti China ka AS gumantung kana ukuran pesenan sareng mode pengiriman.Sarua sareng Kanada sareng pasar sanés, angkutan laut mangrupikeun logistik anu paling murah sareng paling ditarima.Atoh, agén kami bakal mendakan solusi anu pangsaéna pikeun kabutuhan pengiriman anjeun.
page_process_pic

Jasa Nilai-Tambah

Urang nawiskeun leuwih ti solusi pengiriman barang;sakumaha dibahas saméméhna, kami hiji-eureun angkutan barang diteruskeun pikeun sakabéh masalah logistik Anjeun.Salian ti pengiriman barang, urang tiasa nyimpen, ngarangkep, labél sareng ngontrol inventaris anjeun, janten anjeun henteu kedah hariwang nalika anjeun mésér ti China.Di handap ieu aya sababaraha layanan nilai tambah (VAS) nu nawiskeun rojongan maksimum sarta mangpaat pikeun klien kami.

  • Consolidation

    Konsolidasi

    Salah sahiji ladenan nilai tambah anu pangsaéna sareng kakhususan kami nyaéta jasa konsolidasi di China.Upami pesenan klien dipesen di lokasi anu béda di Cina, kami bakal ngumpulkeunana dina hiji tempat teras dikirimkeun ka tujuan anu dipikahoyong.Kami nyimpen éta di gudang kami, dimana produkna diawaskeun 24/7 ku staf kami sateuacan dikirimkeun ka klien.

  • Warehousing

    Gudang

    Henteu aya jasa logistik anu lengkep tanpa gudang.Urang ngarti warehousing-ing bisa jadi masalah pikeun kalolobaan klien kami;kituna, kami nawiskeun solusi ahli di wewengkon ieu.Kami ngagaduhan gudang khusus dimana staf ngokolakeun inventory anjeun unggal waktos.Urang ogé tiasa ngamimitian pangiriman panto ka panto langsung ti gudang atanapi ngirimkeunana ka gudang klien.Kami henteu ngan ukur tiasa nyayogikeun jasa Chinawarehousing, tapi ogé tiasa nyayogikeun jasa gudang luar negeri pikeun kiriman anjeun.

  • Truck Services

    Layanan Treuk

    Kami ogé nyayogikeun jasa treuk nalika barang dugi ka palabuhan atanapi ku pengiriman udara ti China ka Amérika.Upami gudang atanapi tujuan klien jauh ti palabuhan, treuk kami bakal nganteurkeun ka aranjeunna.Hal pangsaéna ngeunaan jasa treuk kami nyaéta kami henteu nyéwa panyadia pihak katilu.Ieu mastikeun yén produk anjeun dugi ka anjeun kalayan aman sareng dina waktosna.

  • Labelling Services

    Jasa Labeling

    Nalika produk dikirim ka gudang kami, kami ngajaga aranjeunna sareng labélna sateuacan pengiriman.Hal ieu dilakukeun dumasar kana kahoyong klien;aranjeunna milih gaya sareng panjang labél.Labeling ngamungkinkeun urang pikeun ngawas inven-tory sacara épéktip teras dikirimkeun sacara éfisién ka klien.

  • Palletizing

    Palletizing

    Urang ngalakukeun bagian urang dina ngajaga inventory anjeun aman;Ieu naha urang ogé nawiskeun palletizingservices.Kasalametan produk tanggung jawab urang, sareng urang henteu badami kana éta. Urang gaduh palet ukuran khusus atanapi ukuran anu disatujuan Amazon;terserah klien pikeun mutuskeun jinis naon anu aranjeunna pikaresep.

  • Custom Clearing

    Ngabersihan Custom

    Ieu salah sahiji bagian hardest tina ranté suplai.Kabeneran, ieu bakal pangsaeutikna tina kahariwang anjeun nalika anjeun nyewa kami.Sateuacan kiriman, kami nyiapkeun kertas detil anu ngabantosan ngabersihan adat di China sareng AS Kanada.Urang nyandak pinuh ulang tanggung jawab pikeun adat clearing kargo AS Kanada ti Cina.

Pangiriman wadahna ti China ka AS Kanada Mexico digabungkeun sareng VAS ngajadikeun kami pilihan idéal pikeun usaha anu beroperasi di Amérika Kalér.Éta kudu ngabejaan urang naon maranéhna rék, sarta kami bakal ngalakukeun gawé teuas dina bagian maranéhanana.Ladenan nilai tambah sanésna tiasa kalebet bungkusan sareng gudang khusus.Sadaya jasa ieu disayogikeun saluyu sareng tungtutan sareng paréntah klien.

Live nyukcruk

Kami nawiskeun sadaya klien kami fitur pelacak langsung ngeunaan koléksi sareng pangiriman kiriman.

Sakali pesenan anjeun dikonfirmasi, anjeun tiasa ngalacak kamajuanana sacara real waktos.Anjeun bakal nampi béwara nalika dugi ka gudang nalika dibungkus sareng dikirimkeun.Nyukcruk langsung nyata ogé tiasa ngabantosan milarian pesenan anjeun nalika éta jalan tungtung.Hal ieu ngamungkinkeun anjeun ngira-ngira waktos kadatangan supados anjeun nampi éta tanpa aya telat atanapi masalah.

Live nyukcruk
Live Tracking

Masalah COVID-19

COVID-19 Problems

Pandemik Covid-19 parantos mangaruhan usaha di sakumna dunya, tapi panyadia logistik mangrupikeun anu ngalaman.Kamacetan di palabuhan, masalah clearance sareng SOP énggal parantos nyumbang kana masalah pengiriman.Ku alatan éta, urang nyokot ukuran husus pikeun motong sababaraha waktu jeung nganteurkeun produk ka konsumén urang dina waktu jeung tanpa waragad tambahan.

Anjeun tiasa ngandelkeun kami pikeun milarian solusi pengiriman anu pangsaéna tanpa ngaduruk liang dina kantong anjeun.

FAQ

Patarosan remen naroskeun

  • Naon FBA?

    Fulfillment by Amazon mangrupikeun metode pengiriman dimana usaha tiasa ngirim produkna ka Amazon sareng ngurus pangirimanna ka klien Amazon FBA jasa ka USA Kanada nawiskeun reliabilitas sareng efisiensi anu saé pikeun klienna.

  • Kumaha anjeun ngatur pangiriman panto ka panto?

    Kami ngumpulkeun pesenan klien kami di gudang kami teras nurutkeun pakét paréntahna sareng ngirimkeunana.Produkna henteu kedah dikirim ka gudang-imah klien kami;tibatan, urang ngilikan ka doorstep konsumén maranéhanana di AS Kanada.

  • Dupi anjeun mantuan kalawan custom clearing?

    Sumuhun, custom clearance mangrupakeun salah sahiji val-ue-ditambahkeun services.From kami palabuhan di Cina ka klien di AS, urang bakal nyiapkeun relatedcocuments pikeun adat clearance di bothcountries.

  • Sabaraha ongkos anjeun?

    Tarif kami standar sareng gumantung kana ukuran pesenan. Biaya pengiriman barang ka AS Kanada gumantung kana rute, metode sareng ukuran pesenan.