• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Tim

Robin.Ren,MKT Dept.

Langkung ti 14 taun pangalaman dina nanganan kiriman kalebet FCL, LCL, EXPRESS, ku hawa, ku Rail, ku RORO, ku Reefer, kargo OG (Ku wadahna luhur kabuka, ku wadah Rak Datar) ... ti palabuhan Cina, Janten profésional dina nyayogikeun rupa solusi logistik internasional, Jadi akrab jeung aturan exporting tina adat Cina, sarta nyaho tungtunan importing loba nagara ', Kudu sabar ngarengsekeun masalah transportasi internasional jeung masalah ...

Calon.Bu,Sale Dept.

Halo, ieu Calon, kuring parantos damel 5 taun ti saprak kuring lulus ti universitas, janten kuring gaduh pangalaman anu beunghar sareng kaahlian profésional dina ngirim file.

...

Diajar deui

Kami salawasna sabar jeung tanggung jawab nyarankeun klien kami pikeun milih cara pangalusna pikeun ngirim pesenan maranéhanana, ambéh maranéhanana bisa ngahemat leuwih ongkos pikeun anggaran maranéhanana.

Abdi hususna saé dina jasa angkutan udara, sapertos bandara ka bandara, atanapi panto ka panto ka AS & Australia & Kanada ogé.

Urang bisa ngumpulkeun ti kargo béda ti suppliers béda jeung ngagabungkeun aranjeunna pikeun hiji kiriman, klien bisa nampa aranjeunna babarengan pikeun hiji kiriman.Ku jalan kitu, kuring ogé ngalakukeun angkutan laut, LCL & FCL ti Cina ka nagara sejen.

Kami ngagaduhan kiriman laut & hawa sapopoé ti palabuhan dasar Cina ka nagara anu béda.

Sadayana klien kami wareg sareng jasa kami sareng sering ngantunkeun ulasan positif.

Foresmart mangrupikeun perusahaan pengiriman barang anu dipercaya sareng dipercaya, Kitu ogé kuring.

Mary.Li,Dept Penjualan

Ieu Mary ti Foresmart, khusus dina Konsolidasi pengiriman LCL sareng FCL, nyayogikeun jasa nilai tambah sapertos bungkusan, panyiri, ngumpulkeun, pamariksaan sareng jasa gudang, Kéngingkeun waktos, tabungan biaya pikeun klien kami, kerjasama win-win.

Vito.Xiao, Penjualan Dept.

Ieu Vito, forwarder ti Foresmart, Cina, nice pendak sareng anjeun.Tim profésional kami sareng kuring gaduh pangalaman anu beunghar dina pengiriman barang ti China ka AS sareng Australia.Kami tiasa nyayogikeun jasa pengiriman barang laut wadah, jasa pengiriman udara, jasa konsolidasi sareng jasa panto ka panto.Urang tiasa ngatur sadaya prosés pengiriman barang sareng masihan anjeun eupan balik dina waktosna.Mun nanaon bisa urang pigawé pikeun anjeun, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami!

Gabri.Wu,Sale Dept.

Spesialis Logistik Laut.

Boga pangaweruh sareng prakték lengkep dina rute sapertos kieu: Trans-Pasifik, Oséania, EU, Rusia sareng daérah Tengah.

...

Diajar deui

Boga pangalaman gawé bareng merek Internasional, misalna VIVO.

Janten saé dina OOG sareng kargo proyék, contona ngalanggar pengiriman barang bulk, sareng sababaraha kasus suksés.

Pemecah masalah anu aktip kalayan pikiran anu berorientasi tujuan, kaahlian komunikatif sareng rasa profesionalisme sareng tanggung jawab anu kuat.

Joy.Ye, Penjualan Dept.

Lulus ti universitas anu saé, kajujuran sareng palayanan anu saé mangrupikeun anu kuring keukeuh.

Kerjasama jangka panjang mangrupikeun tujuan padamelan kuring tapi henteu ngan ukur kauntungan Performance.

Alus dina layanan America FCL, Amérika Kidul FCL / jasa LCL, jasa express jeung Éropa Laut / angkutan udara DDP door to door jasa.

Star.Liao, Ops Dept.

Parantos damel salaku Operator langkung ti 5 taun.Ngalaman dina nawiskeun jasa pengiriman barang sapertos Express, pengiriman laut konversi, RORO, Reefer, OG, rel sareng saterasna.Jadi barang dina nanganan consolidating barang leuwih Cina, bea cukai clearance jeung saterusna.Anjeun dipercaya, mitra diteruskeun ngalaman.