• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Pengiriman treuk

Rincian produk

Tag produk

Pengiriman treuk

urang tiasa nyayogikeun jasa trucking internasional ti pabrik ka gudang.Jalur treuk di Cina sareng Éropa, nyayogikeun panto ka panto, gudang ka gudang.Pikeun nyumponan kabutuhan palanggan pikeun layanan anu eureun.Palayanan treuk rélatif langkung gancang tibatan angkutan laut sareng karéta, janten anu panggancangna kadua saatos angkutan udara.

Naha milih pengiriman barang?

Dina waktos anu sami, angkutan treuk langkung mirah tibatan angkutan udara sareng langkung mahal tibatan angkutan laut sareng karéta api.Beurat minimum anu diperyogikeun pikeun nampi barang nyaéta 500 kg.Urang leuwih milih angkutan wadahna pinuh, sabab angkutan wadahna pinuh leuwih kondusif pikeun koleksi urang, inventaris, jeung distribusi.kargo bulk ogé bisa dijieun, tapi minimum 2 cbms.

Daérah naon waé anu kalebet angkutan treuk?Rusia, Polandia, Jérman, Britania Raya, Perancis, Walanda, Bélgia, Italia, Irlandia, Spanyol, Luksemburg, Céko, Slowakia, Hungaria, Austria, Swiss, Portugal jeung nagara Éropa lianna.

Salaku tambahan, jasa treuk kami ogé kalebet jasa treuk di palabuhan tujuan sareng jasa treuk lokal di China.Pelabuhan jasa treuk tujuan, nalika kargo hawa atanapi kargo laut dugi ka palabuhan tujuan, kami tiasa nyayogikeun jasa treuk pikeun ngabantosan anjeun nyandak peti atanapi palet ti palabuhan tujuan ku treuk, teras kirimkeun ka gudang anu ditunjuk anjeun.Ladenan treuk lokal di Cina kalebet jasa ngajemput barang, ngamuat, ngirimkeun peti ka palabuhan, sareng ngangkut barang ti hiji tempat ka hiji tempat.Urang ngarojong asuransi angkutan kargo.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami