• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Service Nilai ditambahkeun

Rincian produk

Tag produk

Service Nilai ditambahkeun,sajaba jasa angkutan dasar, urang ogé boga rupa layanan turunan kayaning gudang, treuk, labél, sortir, palletizing, bea cukai, calo, jeung agén.

Gudang

Warehousing, urang bisa nyadiakeun layanan gudang di Cina jeung luar negeri, kawas AS, UK, DE, AU jeung saterusna.Panyimpen gratis 7 dinten, langkung ti 7 dinten bakal ngecas US $ 0,65 per CBM per dinten.Kami gaduh gudang mandiri di Shenzhen, sareng kami ogé tiasa nyayogikeun jasa gudang di Shanghai, Guangzhou, Ningbo, Xiamen, Qingdao sareng saterasna.

Service treuk

Service treuk.Urang mantuan Anjeun nyokot barang, nu bakal mantuan ngajaga barang Anjeun.Upami dipasrahkeun ka perusahaan logistik pihak katilu pikeun ngabantosan anjeun nganteurkeun barang ka gudang, kami henteu gaduh jalan pikeun ngartos kaayaan barang salami periode ti pabrik ka gudang.Upami kami ngabantosan anjeun ngajemput barang, kami bakal naroskeun ka supir kami pikeun nengetan pick-up sareng upami jumlahna ageung teuing, kami bakal ngantepkeun supir ngan ukur ngamuat barang anjeun dina kendaraan ieu, ulah ngamuat barang-barang sanés, sareng ngurangan résiko nyampur loading barang.Sareng ningkatkeun efisiensi pangiriman.

jasa Labeling

Ladenan panyiri, upami éta angkot sampel sareng anjeun gaduh barang ti seueur supplier, maka kami bakal naroskeun anjeun pikeun mastikeun barang saatos nampi, sareng saatos konfirmasi, kami bakal ngabantosan anjeun nyerat sababaraha labél sateuacan dibungkus.Upami éta barang Amazon, kami nyarankeun tilu labél dina karton, sabab upami hiji labél rusak nalika transportasi, maka kami masih gaduh dua labél pikeun Amazon pikeun nyeken sareng asup ka gudang.Label penting pisan.Éta kudu discan pikeun neundeun, sarta labél anu diperlukeun pikeun nampa uninga ti mana barang nu datang.

Palayanan palletizing

Palayanan palletizing, pikeun sababaraha kargo ageung, operator ngabutuhkeun pallets pikeun dimuat, sareng sababaraha pabrik henteu nyayogikeun pallets atanapi pallets henteu nyumponan sarat pamawa.Urang tiasa ngadamel jasa palletizing di gudang.Kami ngartos sarat ukuran pallets Amazon, sareng kami ogé ngartos pallets naon anu ditampi ku pamilik kapal.

Palayanan bea cukai

Palayanan bea cukai.Ékspor ti Cina merlukeun clearance adat ékspor.Ngan sanggeus adat clearance bisa adat ngidinan barang ninggalkeun Cina.Urang tiasa nyayogikeun jasa bea cukai.Produk kalayan kualifikasi produksi sareng kualitas produk anu mumpuni anu kedah diékspor, tapi pabrik henteu gaduh dokumén deklarasi adat.Urang bisa mantuan konsumén nyieun customs clearance.Upami pabrik henteu hoyong nyatakeun adat sareng henteu masihan inpormasi deklarasi adat.Sanaos henteu aya inpormasi deklarasi pabean, salami urang gaduh inpormasi kargo, urang tiasa ngajantenkeun.

Upami hoyong terang langkung seueur, mangga ngahubungi kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami