• wuli
  • Cargo ship in the bay of Hong Kong, International shipping concept
  • whaty

Palayanan Gudang

Rincian produk

Tag produk

Jasa gudang,urang boga gudang bebas di Shenzhen, urang bisa nyimpen barang pikeun anjeun, palletzing, repacking, inspeksi, nyirian jeung jasa lianna.Upami anjeun gaduh panyalur anu béda, sareng anjeun badé ngintunkeun babarengan, anjeun tiasa ngantepkeun supplier anjeun ngirim barang ka gudang kami atanapi kami ngabantosan anjeun nyandak barang, maka kami bakal ngahijikeun barang-barang di gudang.Friendly ngingetkeun, urang boga 7 poé gudang bébas.Langkung ti 7 dinten, urang bakal ngecas US $ 0,65 per cbm per dinten.

Sarta kami ogé bisa nyadiakeun layanan gudang di Ningbo, Shanghai, Guangzhou, Qingdao sarta loba kota Cina.Sareng urang tiasa nyayogikeun jasa gudang luar negeri, sapertos gudang AS sareng gudang Jerman, tapi biaya gudang henteu mirah.Jeung volume min 5 cbms.Mun anjeun kabetot, pls ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Ieu hal ngeunaan jasa gudang kami:

29

1. loading na unloading: US $ 6 per cbm

28

2. fee gudang US$0,65 per cbm per poé (7 poé bébas)

27

3. packing jeung repacking

25

4. jasa palletzing

26

5. konsolidasi kargo

22

6. 24h ngawaskeun

23

7. jasa konsolidasi (kaasup nyokot barang, gudang, loading na unloading, jasa trucking lokal)

Di Cina, urang boga gudang di Shenzhen, Guangzhou, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Qingdao, jeung saterusna kota.Sacara umum, ku FCL laut atanapi LCL, urang bakal ngatur palabuhan sareng gudang pangcaketna pikeun dihijikeun.Ladenan gudang henteu ngan ukur jasa panyimpen, kami tiasa ngabantosan anjeun pariksa barang, palletzing, packing, loading, konsolidasi, ngajemput barang, jasa trucking.

Urang ogé tiasa nyayogikeun jasa gudang di luar negeri.Dina raraga ngahemat waragad, sababaraha konsumén meuli jumlah badag barang ti Cina jeung nganteurkeun ka Amazon dina hiji waktu, tapi Amazon teu narima jadi loba barang kana gudang dina hiji waktu.Lajeng nasabah kudu neangan tempat pikeun nyimpen barang.Kami gaduh agén di Amérika Serikat, Kanada, Inggris, Jerman, Eropa, sareng Australia.Agén kami tiasa nyayogikeun jasa gudang pikeun konsumén urang.Upami anjeun peryogi langkung seueur jasa tambahan, mangga ngahubungi kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami